dijous, 25 d’octubre de 2012

PreziEL PREZIEl prezi és un programa d'ordinador que té com a objectiu compartir idees de manera virtual que està penjada de formar permanent al núvol. El prezi ha diferència d'altres programes de presentació, com per power point, es distingeix per la seva proximació de l'usurari amb el zoom, és a dir, tenir una visió de més proximació del que s'està explicant.

El seu funcionament és molt senzill. En primer lloc, t'has de registrar a la pàgina del prezi: http://prezi.com/. Un cop fet aques primer pas, ja pots començar a crear.

Es tracta, només, d'anar creant la presentació sobre un fons en blanc de infinites dimensions, mitjançant la barra d'eines que trobem a la part superior de la pantalla. A mesura que anem construïnt el mapa conceptual, anem creant les animacions, canviant colors, el moviment (zoom) de la imatge... I, fins i tot, hi podem insertar videos. 

Cal dir, que gràcies a aquest programa, dues persones simultàniament poden estar treballant en la mateixa presentació. Això, és molt interessant i molt útil, sobretot, per estudiants.

És molt aconsellable la seva utilització, atès que és una presentació que ajuda al discurs.A continuació, podeu veure un exemple de presentació de prezi:Recepta de Brownies:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada