dilluns, 3 de desembre de 2012

Movie Maker


WINDOWS LIVE MOVIE MAKER

El Movie Maker és un programa per crear, editar i publicar vídeos tant a Facebook, Twitter, YouTube... A aquest  programa hi pots adjuntar tant vídeos, imatges com audioEn el menú del Movie Maker trobem:

  • Herramientas de vídeo: Dins d'aquest apartat hi podem trobar "proyecto" (mezcla de sonido), "editar" (per dividir, retallar), "principal" (títol, descripció, crèdits...), "animacions" i, finalment, "efectes visuals". Gràcies a tots aquests apartats podem editar el que és pròpiament el vídeo.

  • Herramientas de música: En aquest apartat podem dividir la música també.

Gràcies a aquests dos apartats podem retallar, editar, crear, dividir... un vídeo. És molt últim i molt fàcil d'usar aquest programa tant sigui per crear vídeos d'oci com d'un treball de la universitat.

Cal dir, que finalment, com s'ha esmentat anteriorment, aquest programa et dóna la oportunitat de publicar el vídeo que has creat tant a Facebook com a YouTube.

Us adjunto el meu primer vídeo que vaig crear gràcies al Movie Maker:


Trobo aquest progama molt interessant i animo a tots el que vulguin a utilitzar-lo, atès que el seu funcionament és molt fàcil i podem sortir grans creacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada